HTML

Ezmegmiez?

Wendigo vs the World - nyomokban gondolatokat, érzéseket, antiklerikális képregényeket, zúzdazenét, vért, verítéket és könyveket tartalmazhat. Meg mogyorót.

A szerző élőben...

Eme blog szerzője több zenekarban is köszörüli a hangszálait. A közeljövőben az alábbi helyeken láthatod-hallhatod élőben:

  • 2008.06.16.
    Budfapest, MüPa (Wendigo - Ágnes vendégeként)
  • 2008.06.27.
    Kazincbarcika (After Crying - szimfonikus!)
  • 2008.06.28.
    Bázakerettye (Queen Tribute)
  • 2008.07.10.
    Tokaj, Hegyalja Fesztivál (Wendigo)
  • 2008.08.17.
    Sziget (Queen Tribute)

Best of Spammer Names #4

2008.01.13. 12:29 :: Wendigo vs the World

Most, hogy lassan kilábalok a hörögve-ordítva-köhögős Salamon-kórból, felélesztenék egy olyan hagyományt, amit még blogom előző helyén indítottam.
Aki nem ismerné, röviden arról van szól, hogy a véletlengenerátorral előállított levélszemét-küldő nevek néha baromi viccesek tudnak lenni...

Napoleon Huffman - Mikor Mr. Huffmann körülnézett, nem látta a puha védőfalakat és az óvatos ámde határozott ápolószemélyzetet. Lelki szemei előtt csatasorba állt a francia hadsereg, így hát mellény-kivágásába rejtette a kezét és támadást vezényelt...
Donna Cowman - Szegény Donna, nem elég, hogy női keresztnév mögé hímnemű vezetéknév került, na de tehénember? Ez már kimeríti a biológiai káosz fogalmát...
Madeleine Turo - Szinte nókomment kategória, bár szegény Maddy talán sosem tudja meg, hogy magyar származású szülei miért mondogatják neki: "Ha fiú lettél volna, Rudolphnak neveztünk volna el" - aztán röhögés.
Emanuelle Kabbeman - A hölgyet kitiltották az összes nagynevű budapesti szállodából, pedig csak a nevét mondta be a recepciónál...
Jesus B. Goss -Johnny B. Goode helyett immár egy identitáskereső Messiással fejezném be a mai körképet, jó éjszakát, gyerekek.

2 komment

Címkék: szómagyaráz spammernames

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ediacara · http://ediacara.freeblog.hu 2008.01.13. 18:15:19

Jóság volt összeszedni őket :-)

AnnGel 2008.01.15. 11:02:22

Tyson Monroe
vizuális típus vagyok, szóval azonnal beugrott pár kép a bokszkesztyűben, ringben tanácstalanul álldogáló szőke bombázóról (fogvédővel, vagy mi a szösszel a szájában ofkórsz), ill szexi fehér ruhában fellibbenő szoknyával, bájait éppen eltakarni igyekvő nagydarab néger fickóról.

De akkor is a legjobb egy ilyen önbizalomnövelő e-mailt kapni, mint:
"You Do not please with your instrument size.
Girls laugh at you."
Jól kezdődik a nap, komolyan.
süti beállítások módosítása